Garnotec importeert al sinds 1993 allerlei snijgereedschappen voor de houtbewerkingsindustrie.

Naast het uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten met een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding bieden wij u ook onze kennis aan die we doorheen de jaren hebben opgedaan. Zo kunnen wij u ondersteunen om de juiste keuzes te maken.

Zowel doe-het-zelvers, vakmannen als industrieel gebruikers vinden hier hun weg in ons ruim assortiment.

Onze Missie & Visie

Garnotec streeft voortdurend naar een duurzame en succesvolle samenwerking met zijn relaties en partners.

Als groothandel zijn en blijven we de perfecte schakel tussen de producenten en de dealers, door continue in te spelen op de nieuwste markt- en productontwikkelingen. Het is onze opdracht onze klanten dagelijks de beste ondersteuning te bieden om zodoende op lange termijn samen succesvol te kunnen zijn.

In combinatie met het aanbieden van hoogwaardige producten, concepten en ondersteunende diensten onderscheiden wij ons en kunnen daarom rekenen op de loyaliteit van onze klanten. Zij moeten immers op ons kunnen bouwen en vertrouwen.

Snelle levertijden kan Garnotec realiseren door samen te werken met dealers verspreid over gans België.

De snijgereedschappen die we versturen zijn steeds verpakt in een herbruikbare verpakking, hier hechten we veel belang aan. Wanneer consumenten hun snijgereedschappen laat slijpen kunnen ze gebruik maken van deze herbruikbare verpakkingen om geen schade op te lopen tijdens het transport.

Wat doen we nu precies?

Ons logistiek centrum gelegen in Geel verstuurt dagelijks goederen uit naar onze dealers verspreid over gans België. Zo zal u zo snel als mogelijk verder kunnen geholpen worden.

De dealers worden ook op regelmatige basis bezocht en aangevuld met goederen door onze eigen bedrijfswagens.

Voorraad

Zo goed als alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Uitlevering naar de dealers gebeurt binnen de 24 uur bij het doorgeven van bestellingen vóór 15 uur. Dealers hebben de meest courante producten op voorraad staan. Zo zal u nog sneller verder geholpen kunnen worden.

Hoe bestellen?

Bestellen kunt u op verschillende manieren.

De twee eenvoudigste manieren zijn:

1. Ga even langs bij één van onze dealers: kijk of deze winkel uw product in voorraad heeft. Zo niet spreek dan even een verkoper aan en vraag of hij/zij dit even wil bestellen. Wanneer deze bestelling voor 15u00 besteld is, zal dit de volgend dag toekomen bij uw leverancier. Afspraken hieromtrent worden steeds gecommuniceerd met uw leverancier.

2. Online bestellen via één van onze dealers: Surf naar ons webshop www.garnotec.be zoek je artikel dat u wenst te bestellen. De afhaling gebeurt steeds bij één van onze dealers.

Volg ons op sociale media

Blijft u graag op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt bij Garnotec? Abonneer u dan op ons YouTube kanaal en Volg/Like ons op onze Facebookpagina.

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons via info@garnotec.be

Positieve feedback is altijd welkom!

  • Merkt u fouten of gebreken op de website?
  • Zijn er bepaalde zaken die volgens u ontbreken op onze website?
  • Ziet u elders producten of nieuwe methodes die niet in ons gamma te vinden zijn en perfect in ons gamma zouden passen?
  • Heeft u leuke/ interessante ideeën om alles nog gebruiksvriendelijker te maken?
  • ...

Contacteer ons dan via info@garnotec.be of stuur even een privébericht naar onze Facebookpagina. Deze informatie wordt ten zeerste geapprecieerd.

Wij zullen dan zo snel mogelijk naar een gepaste oplossing zoeken!

Zo zullen we kunnen streven naar een succesvolle, gebruiksvriendelijke en innovatieve cultuur.

Bedankt!

Tot slot willen we u graag bedanken voor uw interesse.